20 Unik Eddik Eddik Eddik Bruk og Fordeler

Økologisk, rå eple cider eddik er en av mine beste naturlige helsemessige midler som jeg bruker hver dag – sammen med kokosnøttolje. Jeg anbefaler det til pasientene mine og tar det personlig av flere grunner, inkludert avgiftning, slik at kroppen min lettere fordøyer mat og for en rask utbrudd av energi.

Også, jeg inkluderer eple cider eddik bruker for personlig pleie grunner som condition håret mitt, whitening tennene mine og som en husholdning renere.

Eple Cider eddik fordeler

Ny medisinsk forskning tyder også på at eple cider eddik inntak kan hjelpe syre refluks, lavere blodtrykk, forbedre diabetes og støtte vekttap.

Fordelene med eple cider eddik kommer fra det er kraftige helbredende forbindelser, som inkluderer eddiksyre, kalium, magnesium, probiotics og enzymer.

Eddiksyre har muligheten til å drepe farlige “dårlige” bakterier og samtidig fremme veksten av gunstige “gode” bakterier. Fordi eddiksyre dræper uønskede bakterier når det kommer i kontakt med det, virker det i hovedsak som et naturlig antibiotikum. Dette betyr at eple cider eddik gir naturlig fordeler forbundet med hud, fordøyelse og immunitet helse uten noen bivirkninger.

I tillegg er eplecidereddik en god kilde til polyfenoler. Forskning støtter rollen av polyfenoler i forebygging av kardiovaskulære sykdommer, kreft, osteoporose, diabetes og nevrodegenerative sykdommer som Alzheimers.

Hva er bruken av eddik? Topp 20 Appelsin Cider Eddik Bruk

Her er de 20 beste grunnene til at du skal bruke eplecider eddik hver dag!

1. Detox kroppen din

Ufiltrert eple cider eddik er en lever og lymfatisk tonic som kan hjelpe detox kroppen din. Det bidrar til å balansere kroppens pH og stimulerer kardiovaskulær stimulering, tarmmotilitet og lymfatisk drenering. Av den grunn er det en av mine viktigste ingredienser i Secret Detox Drink.

2. Naturlig balsam for å gjøre håret skinn

ACV kan brukes som et naturlig hårbalsam og gjør håret ditt skinnende! Ta en gammel sjampoflaske og fyll den med 1 spiseskje organisk eplecidereddik og 1 kopp vann. Hell dette på håret ditt etter shampooing tre ganger per uke for best resultat.

3. Naturlig tannpusser

En av mine eple cider eddik bruker er som en naturlig tenner whitener. Ta fingeren og gni eplecidereddik på tennene dine i 1 minutt. Skyll deretter munnen med vann. PH-verdien i eplecidereddik kan fjerne flekker fra tennene dine, noe som bidrar til naturlig bleking.

4. Kan behandle sur reflux og halsbrann

Noen av hovedårsakene til sur refluks og halsbrann er en ubalansert mage pH og mangel på enzymer og probiotika. Apple cider eddik er full av alle disse næringsstoffene. Hvordan tar du eple cider eddik? Tilsett 1 spiseskje eple cider eddik til en kopp vann og drikk den fem minutter før måltider for å avlaste syre refluks.

5. Kan drepe Candida (gjær) og Boost Probiotics

Millioner av mennesker rundt om i verden kjemper med candida og gjær. Bivirkningene kan være dårlig ånde, mangel på energi, UTI og fordøyelsessykdommer. ACV inneholder probiotika og en type syre som fremmer veksten av probiotika som bidrar til å drepe candida. Fjern sukker fra kostholdet ditt og konsum 1 spsk eplecider eddik tre ganger daglig som en del av en candida rens.

6. Regulerer kroppens pH

Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som er sur i naturen, men har en mer alkalisk effekt på resten av kroppen din. Å balansere kroppene pH kan redusere risikoen for kroniske sykdommer som kreft og kan øke energien din dramatisk.

7. Kan støtte vekttap og metabolisme

En studie publisert i Journal of Diabetes Care fant at forbruker eple cider eddik kunne fremme vekttap. Det er flere grunner at ACV fremmer vekttap, men en av disse grunnene inkluderer at ACV reduserer sukkerbehov og forbedrer avgiftning. En annen studie fant at supplere med eddiksyre funnet i eple cider eddik redusert kroppsfett i mus med 10 prosent. En studie fra 2005 fra Journal of the American Dietetic Association viste at eddikforbruket med høyt karbohydrater resulterte i at deltakerne spiste / drikk 200 til 275 færre kalorier gjennom resten av dagen. (1)

8. En all-naturlig husholdningsrenser

De antibakterielle egenskapene og balansert pH for eplecidereddik gjør det til et perfekt husholdningsrengjøringsprodukt. Fyll en sprøyteflaske med 50 prosent vann og 50 prosent ACV og spray deretter vinduer og tellere for rengjøring.

9. Berolig en solbrenthet

En av mine favoritt eple cider eddik bruker er å berolige en solbrenthet. Legg 1 kopp eple cider eddik i et lunkent bad sammen med ¼ kopp kokosnøttolje og lavendel essensiell olje for å lette solbrent hud.

10. Balanser blodsukker og forbedrer diabetes

Medisinsk forskning har bevist at eddiksyre funnet i eplecidereddik kan balansere blodsukker og forbedre insulinfølsomhet og insulinrespons. (2) Du kan motta disse fordelene ved å spise eple cider eddik. Prøv økologisk, rå eple cider eddik på salater eller konsum 1 spsk i vann før måltider.

11. Heal Poison Ivy

Økologisk, rå eple cider eddik inneholder kalium, som kan bidra til å redusere hevelse og betennelse, forbedre giftmagasinet. Redusere bivirkninger av giftmagasin er også en av eplecidereddikan bruker fordi det kan hjelpe detox giftet ut av huden din, og hjelper til med å hjelpe giftemygen raskere.

12. Repel loppene på kjæledyrene dine

Bland en 50/50 løsning av eple cider eddik sammen og suge kjæledyret ditt i en kar. Gjør denne en gang om dagen i flere uker for å kvitte kjæledyret om en loppeangrep.

13. Nedre blodtrykk

I en 12-ukers studie i 2009 fant de at forbruker eple cider eddik senket triglyserider og blodtrykk betydelig.

14. Bekjemp sesongmessige allergier

En annen fantastisk behandling av ACV er for allergi. ACV bidrar til å bryte opp slimete i kroppen din og støtte lymfatisk drenering. Den støtter også immunforsvaret og kan rydde bihulene dine. Legg 2 ss i et stort glass vann og drikk tre ganger daglig for allergi.

15. Drep svamp på tann og hud

Antibakterielle og anti-soppforbindelser i eplecidereddik gjør det til et godt naturlig middel for hud- og tånegelsvamp. Gni bare på området sopp to ganger daglig. Også, ved å bruke en blanding av kokosnøttolje og olje av oregano er det bra for å drepe sopp.

16. Hudtoner for eksem og akne

PH i eple cider eddik gjør det til et utmerket middel for hudproblemer. Gni eple cider eddik på den utførte huden eller bruk den som en vask – legg deretter kokosnøttolje og essensielle oljer på området for å støtte videre helbredelse.

17. Lette åreknuder

Apple cider eddik er utmerket for åreknuter fordi det forbedrer sirkulasjonen i venen vegger og er anti-inflammatorisk, slik at det reduserer bulging årer. Kombiner eplecidereddik med heksehasel og gnid på åre i sirkulær bevegelse, og du bør se forbedringer om to uker.

18. Naturlig deodorant

Dårlig bakterier og gjær er en viktig årsak til kropps lukt. Armhulen kan holde seg fuktig, noe som også gjør det til en bane for dårlige bakterier. Bare dabbing noen eple cider eddik på fingrene og kjører den i armhulen din kan drepe gjær og nøytralisere lukt, slik at du lukter frisk hele dagen.

19. Cure en kald og ondt i halsen

Apple cider eddik er det ultimate middel til å kurere en kald og sår hals raskt! Fordi den er lastet med vitaminer og probiotisk økende eddiksyre, er det en god naturlig kur. Ta 2 ss eple cider eddik i ett glass vann tre ganger daglig for å kurere en forkjølelse.

20. mai redusere vorter

Sett eplecider eddik lokalt på vorten og deksel deretter med et bandasje. La om natten og fjern om morgenen. Du kan se resultater om en uke, men det kan ta lengre tid.

Dette er bare noen av de mange eple cider eddik bruker og naturlige rettsmidler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares